Köpvillkor Konsument

För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Du kan läsa mer om dina rättigheter som konsument hos Konsumentverket.

Åldersgräns för beställningar

Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. LTC AB reserverar sig för att ändra priset med en dags ändring, pga valuta ändringar.

Leveranser

Lagervaror levereras inom 3 dagar och beställningsvaror inom 3 veckor.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelade om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Ångerrätt

Privat konsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten och full återbetalning gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Har varan öppnats och nyttjats har LTC rätt att göra prisavdrag för värdeminskningen på varan. För att, som privatkonsument, använda ångerrätten skall man kontakta LTC AB. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar).

Garantier och service

På samtliga varor lämnar LTC AB 2 års fabriksgaranti om inget annat anges. Garantin innebär att vi byter ut eller reparerar trasig vara inom garantitiden om varan ej skadats av handhavandefel.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter och i samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

Övrigt

LTC AB förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har LTC AB rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU:Lägg produkterna du önskar att köpa i kassan genom att välja antal och klicka på beställ...
Gå till kassan genom att klicka på rutan som heter pall uppe till höger, då visas en ruta med varorna du lagt till och där klickar du på "Gå till kassan"...
Nu är du inne i kassan. Här ser du över din beställning, stämmer allt så klickar du på Paypal knappen och där fyller du i din betal och leverans information...
Så fort vi på LTC ser din betalning så skickas dina produkter med DHL.